Előfizetői tartalom

A technológia, amiben Magyarország egyáltalán nincs lemaradva

Portfolio
Az Európai Unió lakosságának 75 százaléka városokban él, de mostanra globálisan is több ember él városban, mint falvakban. Az energia legnagyobb részét ugyancsak a városok használják fel, de a károsanyag-kibocsátásban is a városoké a vezető szerep. A jövőben emiatt az energia-felhasználásban, a közlekedésben és az infrastruktúra területén is radikális változásokra lesz szükség, ennek alapján indult útjára a Smart City - Okos Város - koncepció.

Smart City 2017 Tudj meg mindent a Modern városok finanszírozásáról, és a jövő legfontosabb újításairól, amik a városi életünket teremtik újjá! Információ és jelentkezés A növekvő forgalmi dugók, a lég- és zajszennyezés mind olyan problémák, ami a városok élhetőségét veszélyeztetik, aláássák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés