Előfizetői tartalom

Kétmilliárd forintból újulhat meg az Orczy negyed

Portfolio
Kétmilliárd forintos pályázati forrást hagyott jóvá a Fővárosi Közgyűlés az Orczy negyed rehabilitációjára - olvasható Kocsis Máté, Józsefváros polgármesterének a bejelentése a Józsefváros.hu oldalon. A városrehabilitációs program a társadalmi, a foglalkoztatási és a bűnmegelőzési, valamint a lakhatási problémák megoldására fordít kiemelt figyelmet.

Az Orczy negyed fejlesztésére fókuszáló program tervezésébe az önkormányzat bevonta a helyi lakosságot, az intézményeket, valamint az egyházi és civil szervezeteket. A Fővárosi Közgyűlés augusztus 30-ai ülésén döntött az Orczy negyed rehabilitációjának kétmilliárd forintos támogatásáról, amelynek jóváhagyásához a Miniszterelnökség megerősítésére van még szükség....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés