FONTOS Elkezdtek kamatemelésekről suttogni a lakáshiteleknél: készül a hidegzuhany?
 
Előfizetői tartalom

Legjobbak között a budapesti reptér

Portfolio
Hatodik egymást követő évben lett az év legjobbja a Changi Repülőtér Szingapúrban a Skytrax listája szerint, azonban idén a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérnek is van oka az örömre, ugyanis a kelet-közép-európai régió legjobb repterének választották. Az összesített listát főként kelet-ázsiai és európai városok repterei vezetik.

A 10 legjobb repülőtér összesített listájára Szingapúr mellett felkerült Tokió, Szöul, München, Hongkong, Doha, Nagoya, Zürich, London és Frankfurt repülőtere is. Budapest összességében a 84. helyen áll, megelőzve a régióban Prága és Varsó repterét. Összehasonlításként a magyarok által is gyakran látogatott bécsi reptér a 24. helyen áll. A legjobbak listáját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés