Előfizetői tartalom

Luxusszálloda nyílik az Orbán által kiszemelt épületben

Portfolio
A Marriott International lánchoz tartozó W Hotels Worldwide 2020-ben tervezi megnyitni első magyarországi szállodáját, a W Budapestet az egykori Balettintézet épületében. A cég a Constellation Hotels Holdinghoz tartozó QPR Properties Kft.-vel kötött megállapodást a luxus szállodamárka magyarországi bevezetéséről - értesült a businesswire.com.

A W Budapest 162 szobát és lakosztályt tartalmaz majd, a vendégek pedig egy étterem, egy bár, konferenciatermek, wellness- és fitneszrészlegek szolgáltatásait élvezhetik majd. A W Hotels portfóliójában jelenleg 50 hotel található világszerte, ezt a számot azonban 2020-ra 75-re tervezik növelni. A W Budapest a lánc második közép-európai hotelje lesz a szerbiai W Belgrade 2019-es...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés