Magyarország élen jár az épülő ingatlanokban

2017. szeptember 11. 11:10    
nyomtatás
 
Magyarország élen jár a kelet-közép-európai régióban, a megvalósuló ingatlanfejlesztések volumenét tekintve, illetve figyelemre méltó adat, hogy a budapesti irodapiac idén is rekordnövekedéssel dicsekedhet. A fejlesztéseket Európa legnagyobb ingatlanos eseményén, a müncheni EXPO REAL-on vonultatja fel, 2017. október 4-6. között. Bemutatásra kerül, hogy milyen ikonikus fejlesztések alakítják a jövő Budapestjét, illetve ismertetik Magyarország sokrétű "okos-város" koncepcióját is - szerepel Budapest Főváros Önkormányzata, a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) és az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) összefoglalásában.


'Magyarország: tovább növekszik a befektetői bizalom' címmel került be Európa legjelentősebb ingatlanpiaci szakmai vására, az EXPO REAL központi programjába. A kiemelt nemzetgazdasági tényezőt jelentő ingatlanfejlesztéseket a Budapest-standon mutatják be azzal a céllal, hogy tudassák a nemzetközi befektetőkkel, hogy érdemes Magyarországon befektetni. A Budapest-standon a kiemelt aktuális kormányzati és önkormányzati fejlesztési projekteket, valamint a legjelentősebb piaci szereplők ingatlanfejlesztéseit prezentálják a közönségnek. A híres magyar találékonyság jegyében ismertetik az ingatlanfejlesztési szegmenshez kapcsolódó innovációkat és okos megoldásokat is.

A közép-európai régió a tavalyi évhez képest még vonzóbbá vált a befektetők szemében, Magyarország pedig 15 százalékos arányt képvisel a teljes befektetési forgalomban. A kimagasló 2016-os eredmény (1,54 milliárd euró) után a magyar kereskedelmi ingatlanbefektetési piacon közel 1,2 milliárd eurót költöttek a befektetők 2017 első nyolc hónapjában. Az elmúlt két évben a kelet-közép-európai országok közül a magyarországi befektetési piacot jellemezte a legdinamikusabb bővülés.

Magyarország élen jár az épülő ingatlanokban

Skylight CITY


Több ezer új lakás egy helyen a Portfolio Új Lakópark adatbázisában! Válogass Buda, Pest és vidék legjobb új építésű lakóprojektjei között! Nézegess képeket, tudj meg minél többet a projektekről és kérj személyre szabott ajánlatot közvetlenül a fejlesztőktől! Kattints és nézd meg a több mint 50 projektet!


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 


hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium