Előfizetői tartalom

Terjednek a három százalék alatti lakáshitelek

A lakáspiacot befolyásoló aktuális kérdésekről, az állami ösztönzőkről, egyre dráguló kivitelezési költségekről, szárnyaló újlakás-piacról, sosem látott alacsony hitelkamatokról és a meglévő lakásállomány felújításának fontosságáról beszélgettünk Tokodi Gáborral, az FHB Bank vezérigazgató-helyettesével és dr. Hegedüs Gáborral, az FHB Bank projektfinanszírozási vezetőjével.

Banki oldalról mik most a legfontosabb kérdések a lakáspiaccal kapcsolatban? CSOK, áfa, egyéb szabályozási kérdések: várhatóak esetleg változások ezekben a jövőben? Tokodi: A fő aktualitás továbbra is az állami támogatás és a kedvező feltételekkel igényelhető hitelek. Az elmúlt egy évben a Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) pozitívan hatott a piacra, és várakozásunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés