Előfizetői tartalom

Tovább szárnyal az építőipar, nincs vége a drágulásnak

Portfolio
Októberben az ipari termelés volumene 6 százalékkal haladta meg az előző havi szintet. Az ágazat óriási lendületben van: a kibocsátás hónapról hónapra meredeken emelkedik, elsősorban a felfutó uniós támogatásokból megvalósuló projektek eredményeképpen. A legfrissebb számokra reagálva megszólaltak a hazai ingatlanpiaci szakértők.

Futureal"2017 októberében az építőipari termelés volumene 38,1 százalékkal múlta felül az egy évvel korábbi, alacsony bázist, ezen belül az épületek építésének volumene 27,3 százalékkal nőtt. Utóbbi adat impozánsabb is lehetne, ha nem fékezné az ágazatot a kivitelezői kapacitáshiány" - kommentálta a KSH pénteken megjelent építőipari gyorstájékoztatóját Tatár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés