Előfizetői tartalom

Újra nekilendül a Tüskecsarnok

Portfolio
A Nemzeti Sportközpontok (NSK) közbeszerzési felhívást hirdetett a lágymányosi Tüskecsarnok befejezésére. A 4000 fő befogadására alkalmas, 1996 óta félkészen álló Lágymányosi Sportcsarnok multifunkcionális létesítménnyé átalakítását 5,2 milliárd forintból valósítanák meg- írja a Napi Gazdaság az NSK közbeszerzési felhívásának alapján.

A kormány a beruházást tavaly márciusban kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánította, az átadást 2014 közepére tervezik. A fejlesztés teljes költségét előzetesen 5,9 milliárd forintban állapították meg, és csak központi költségvetési pénzből finanszíroznák. A kormány az előkészítésre 2011-ben már elkülönített 1,3 milliárd forintot, amiből később 1,053 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés