Előfizetői tartalom

20,000 sérült, 900 halott a magyar utakon

Portfolio
Az előző év azonos időszakához viszonyítva közel 5%-kal emelkedett a közúti közlekedési balesetek száma az első háromnegyed évben. A baleseti adatok első negyedévi 20%-os növekedését a második negyedévben enyhe csökkenés, majd a III. negyedévben enyhe emelkedés követte. A sérülések kimenetele kevésbé volt súlyos, 29 személlyel kevesebben vesztették életüket a közutakon, mint egy évvel korábban. Jelentősen, közel ötödével nőtt az ittasan okozott balesetek száma- áll a KSH legfrissebb jelentésében.

Az év első kilenc hónapjában 15 276 személysérüléses baleset történt, melynek 5%-a halálesettel végződött A balesetek során több mint 20 000 ember sérült meg, és több mint 900 hunyt el. A lakott területen belül történt halálos balesetek száma közel 9%-kal nőtt, míg a lakott területen kívül történteké 1%-kal csökkent az előző év azonos időszakának adataival összehasonlítva....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés