Előfizetői tartalom

USA nyitás: erősödés várható

Portfolio
Az amerikai határidős részvényindexek alapján a pozitív tartományban fognak nyitni a vezető indexek 15:30-kor (Dow +71, Nasdaq +15, S&P +9 pont). A nap makrogazdasági híre az 14:30-kor publikált felülvizsgált GDP adat, ami kedvezőnek tekinthető, hiszen a korábban kiadott 0.2%-kal szemben a korrigált adat 0.3% lett, pedig az elemzők nagy része változatlan számot, illetve az előzetesnél 0.1%ponttal alacsonyabb növekedést prognosztizált.

Sajtóértesülések szerint az AT&T és a Bell South egyesítheti távközlési üzletágát. A hír hatására mindenképpen élénk kereskedés várható az AT&T piacán. A fúzió gazdasági racionalitását a globálisan szenvedő távközlési szektoron belül a gazdaságos üzemméret elérése adná. A Sony részvények igazi mélyrepülésbe csaphatnak át, miután a társaság igen súlyos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés