Előfizetői tartalom

Matáv és OTP korrekció

Portfolio
Összhangban a nemzetközi hangulattal, 0.9%-ot erősödött ma a BUX, és 8,651 ponton zárta a kereskedést. Összességében azonban csendes napot tudhatunk magunk mögött, az üzletkötések értéke ugyanis még a 3.5 mrd Ft-ot sem érte el, ami átlag alatti forgalmat jelent. Az index erősödését alapvetően az OTP és a Matáv okozta, korlátozta azonban a növekedést a MOL és a Richter.

Korrigálta a tegnapi jelentős csökkenést ma az OTP, a bankpapírok 1.7%-kal emelkedtek, és 2,340 Ft-on zártak, míg a Matáv ismét 1,000 Ft fölé került, s 1.9%-os izmosodás után 1,008 Ft-on fejezte be a kereskedést, bár nap közben 1,023 Ft-on is gazdát cseréltek a részvények. Folytatta a csökkenést a MOL, az olajcég gyengülése azonban nem volt drámai, mindössze 0.5%-os veszteséget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés