Előfizetői tartalom

A MOL 22-28 dolláros olajárral számol egy éven belül

Portfolio
Kitűnően időzítette immáron megszokott újságírókkal folytatott háttérbeszélgetését a MOL, hiszen az iraki háború kitöréséhez képest mindössze néhány órás csúszással fejtették ki a kőolaj és kőolajszármazékokkal kapcsolatos piaci helyzetről szóló véleményüket Geszti László üzemanyag-értékesítési és Horváth Ferenc kereskedelmi igazgató.

A kőolaj árfolyamának alakulása elsődlegesen a világ vezető gazdaságaiban, különösen az Egyesült Államokban felhalmozódott olajkészletek függvénye. Tehát az előző hónapokban tapasztalható hektikus árfolyammozgás is ezzel hozható összefüggésbe. A 35 dollárig felkúszó erősödés időszakában a készletek az Egyesült Államokban 30-60 millió barrellel voltak kisebbek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés