Előfizetői tartalom

Véglegesítették a Postabank privatizáció további menetrendjét - kevesebb mint egy hónap van a végső ajánlatok leadásáig

Portfolio
Az ÁPV Rt., a Pénzügyminisztériummal egyeztetve a Postabank-tranzakció kiemelkedő nemzetgazdasági súlyára is tekintettel szigorú eljárásrendet dolgozott ki a Postabank privatizáció további menetére vonatkozóan. A szabályozás célja, hogy biztosítsa a privatizáció érdemi, záró szakaszának legteljesebb transzparenciáját, a verseny tisztasását, és az állam mint eladó gazdasági érdekeinek maradéktalan érvényesülését.

Az állam tulajdonban álló kereskedelmi bankok privatizációjáról szóló kormányhatározat hatályba lépését követően az ÁPV Rt., a Concorde Értékpapír Rt., mint a Postabank tranzakció tanácsadója, valamint alvállalkozói, a Daiwa Securities SMBC Europe Limited és a jogi tanácsadó feladatait ellátó Allen & Overy Ügyvédi Iroda véglegesítette az értékesítés feltételrendszerét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés