Előfizetői tartalom

Nem adja el a KELER részesedését a BÁT - Fókuszban az MNB

Portfolio
A Budapesti Árutőzsde Rt. ( BÁT Rt.) felügyelő bizottsága 2004 március 24-én tartott ülésén megtárgyalta a BÉT és a BÁT közötti integrációs folyamat alakulását valamint a Keler Rt.-ben meglévő 25 %-os BÁT-részesedés értékesítésének kérdését és úgy döntött, hogy nem hagyja jóvá a BÁT Rt. és a BÉT Rt. között 2004 március 12-én aláírt részvény adásvételi szerződést- áll az árutőzsde közleményében.

A BÁT Rt. rendkívüli közgyűlése 2004 február 18-án döntött a Budapesti Árutőzsde és a Budapesti Értéktőzsde működésének integrálásáról. A tőzsdék integrációja jegyében a BÁT Rt. közgyűlése elfogadta, hogy az árutőzsdei tevékenységet szolgáló eszközöket illetve a két tőzsde és a Magyar Nemzeti Bank által 1993 októberében alapított Keler Rt.-ben meglévő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés