Előfizetői tartalom

Synergon: európai színvonalú kommunikációs rendszer a mezőgazdaság fejlődéséért

Portfolio
A Synergon Informatika Rt. a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatallal (MVH) kötött szerződése alapján alakította ki a hivatal EU által megfogalmazott feladatai ellátáshoz szükséges informatikai infrastruktúra egyik kulcsfontosságú elemét, az országos hálózat kiépítéséhez szükséges eszközök szállításával. A Synergon feladatai közé tartozott az MVH megyei kirendeltségei közötti országos, illetve az azokon lévő helyi hálózatok kialakításához szükséges aktív hálózati eszközök szállítása, valamint a hálózatvédelmi rendszer biztosítása. A magas színvonalú informatikai hálózat az adatkommunikáción túl, az IP telefonrendszer segítségével hatékony és gazdaságos beszédkommunikációra is lehetőséget nyújt.

Az IIER szerepe a mezőgazdaság irányításában Az Európai Unió tagállamai számára kötelezően előírja az ún. Integrált Igazgatási és Ellenőrzési Rendszer (IIER) létrehozását és működtetését, amelynek célja, hogy biztosítsa a Közös Agrárpolitikában meghatározott elvek szerinti mezőgazdasági támogatások elosztását és annak szükséges ellenőrzését. Az MVH...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés