Előfizetői tartalom

245 felett a forint, jönnek az aukciók

Portfolio
A forint ma reggel a 245-ös szint felett nyitott az euróval szemben, a kötések a nyitás óta eltelt időszakban nem ingadoztak érdemben. A forint/dollár relációban már a 185-ös árfolyamtartományban járnak a jegyzések. Az állampapírok másodpiacán vegyes irányú, néhány bázispontos elmozdulások mutatkoznak a mai aukciók előtt, melyekre kitüntetett figyelmet szentelnek a befektetők. Az érdeklődés, illetve az átlaghozamok alakulása a további napok üzletmenetét is érdemben befolyásolhatja.

eurhufcomp Tegnap a forint árfolyama enyhe gyengülő trendet mutatott az euróval szemben, a kötések azonban jellemzően még a 245-ös szint alatt mozogtak. A legutóbbi percekben a kurzus a 245-245.20-nál jár. A forint/dollár relációban a dollár ma reggeli újabb gyengülési hulláma nyomán az árfolyam ismét alacsonyabb szintre süllyedt, a legutóbbi percekben már a 185.50-185....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés