Előfizetői tartalom

Előttünk a Mikulás-rally? - Pakoljuk meg a puttonyt!

Portfolio
Az ünnepek előtti hetekben számos befektető elgondolkodik, érdemes-e még az idén kockázatot vállalni, hoz-e "ajándékot" a mikulás? A legtöbb elemző szerint Bush újraválasztását követően a vártnál is optimistábban reagáltak a részvénypiacok, így lehet, hogy nem árt várni az év végi pihenéssel - írja a BusinessWeek.

Nehéz lenne ugyan a jövőbe látni, jó jelnek minősíthető mindenestre, hogy az év ezen szakaszában meghatározó kiskereskedelmi forgalom várhatóan kiemelkedően magas lesz az Egyesült Államokban. A mikulás-rallyt természetesen egyéb tényezők is támogathatják: a munkaerőpiac magára talált, a harmadik negyedéves vállalati eredmények optimizmust sugároznak, mindemellett a december...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés