FONTOS Itt a nagy lakáshitel-táblázat: ilyen törlesztőrészletekkel és kamatokkal csalogatnak most a bankok
 
Előfizetői tartalom

A Richter-Egis duó miatt esett a BUX

Portfolio
Fontos amerikai munkaerőpiaci adatokat tettek közzé a délután, melyek azonban vegyesre sikerültek, így érdemi piaci reakció nem bontakozott ki. A magyar tőzsdezárás idején a vezető nemzetközi piacokon optimista volt a hangulat, azonban a régiós indexek teljesítményét beárnyékolta a lengyel börze rendkívül gyenge szereplése. A WIG-20 ugyanis közel 5 százalékot zuhant csütörtökön, miután a befektetők továbbra is a lengyel kormány által szerdán bejelentett reformok miatt pánikoltak. A magyar börze szintén a tegnapi záróértéke alatt fejezte be a kereskedést, ami elsősorban a gyógyszergyártók számlájára írható.

2013. szeptember 05. 17:23 Megosztás Zuhant a lengyel piac, adták a hazai gyógyszercégeket Az amerikai tőzsdék nyitását követően két makroadatot is közzétettek az Egyesült Államokban, melyek egyaránt felülteljesítették az elemzők várakozását....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés