Előfizetői tartalom

A Magyar Telekom volt a hét meglepetése

Portfolio
Lassan itt az év vége, a részvénypiacok azonban fáradhatatlanul emelkednek, miután a jegybankok továbbra is óriási mennyiségű pénzt pumpálnak a gazdaságba. A héten a kedvező hangulatban több nyugati index újabb történelmi maximumot ütött. A magyar piac ezúttal tartotta a tempót a nyugati társaival, a BUX 1,3 százalékkal került feljebb. A budapesti piacon kedden az MSCI indexátsúlyozás miatti portfoliókiigazítások hoztak rendkívül izgalmas, rendkívül forgalmas kereskedést.

USA Csonka hét volt az amerikai börzéken a csütörtöki hálaadás miatt, sőt pénteken is csak rövidített kereskedésre került sor. Bár rövid volt a hét több fontos adat is érkezett az amerikai ingatlanpiacról. Hétfőn tették közzé, hogy októberben a várakozásokkal ellentétben nem nőtt, hanem 0,6 százalékkal csökkent a függőben levő lakásértékesítések száma, ami...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés