Előfizetői tartalom

Ünnepi hangulatban ütött új zárómaximumot a Dow és az S&P 500

Portfolio
Az irányadó nyugat-európai indexek tovább erősödtek azt követően, hogy hosszas tárgyalások után ma hajnalban megállapodás született Németországban néhány kényes kérdésről a CDU, a CSU és a szociáldemokraták vezetői között, így megnyílt az út a nagykoalíció létrehozása előtt. Az amerikai indexek is erősödtek annak ellenére, hogy vegyes makrogazdasági adatok láttak napvilágot. A már ünnepi hangulatban a Dow és az S&P 500 is új zárómaximumán fejezte be a kereskedést.

2013. november 27. 22:06 Megosztás Emelkedtek az indexek A nap végére valamelyest feljebb kerültek az indexek, így a Dow 0,2, a Nasdaq 0,7 míg az S&P 500 0,3 százalékkal emelkedett a tegnapi záróértéke felé. Az S&P 500 1807, míg a Dow 16097 ponton...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés