Előfizetői tartalom

Amerika: van még tér lefelé

Portfolio
Tegnap részben már lereagálták az amerikai piacok a kedvezőtlen görög fejleményeket, azonban a határidős indexek állása alapján további esés jöhet, a Dow, az S&P és a Nasdaq futures is közel 1%-os csökkenést indikál. Ma délután egyetlen makroadat érkezik csak a tengerentúlról, ez még változtathat az összképen, ha lényegesen felülmúlja az elemzői várakozásokat.

Az elmúlt napokban látott átmeneti fellélegzést követően ma ismét eladói nyomás alá kerültek a részvénypiacok, Európában reggel óta jelentős esést mutatnak a vezető indexek. A lejtmenetbe a jelek szerint Amerika is becsatlakozhat, a határidős indexek jelen állása alapján 1% körüli mínuszban nyithatnak a tőzsdék. A hangulatot a mai kereskedésben elsődlegesen az Európából...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés