Előfizetői tartalom

Mélyrepülés az árupiacokon - Csak az arany tartja magát

Portfolio
A hétfői mélyrepülés után tovább folytatták az ereszkedést az árupiacok, a Dow Jones UBS árupiaci index így újabb 0,86 százalékkal került lejjebb. Az esést egyedül a nemesfémek úszták meg, amelyek továbbra is élvezik a jegybanki lazítások pozitív hatásait, az olaj és az ipari fémek befektetői azonban már ismét a makrogazdasági adatokra koncentrálnak, amelyek nem festenek biztatóan. Nagyot estek az agrártermékek is, ahogy egyre gyorsul a betakarítás Amerikában.

A hétfői mélyrepülés után - mely során a Dow Jones UBS árupiaci index 2,18 százalékot veszített értékéből - kedden folytatódott az eladói nyomás, az árupiaci index pedig újabb 0,86 százalékkal került lejjebb. Az eufória az árupiacokon, amely főként az újabb jegybanki élénkítés, illetve azzal kapcsolatos várakozások váltottak ki elmúlt, a befektetők ismét a makroadatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés