Előfizetői tartalom

Rózsás jövő vár az aranyra

Portfolio
Nem lehet panasz az arany idei teljesítményére, a sárga nemesfém árfolyama több hónapos csúcsa közelében tartózkodik. Az előző héten az arany kilátásaival kapcsolatos optimizmus tovább fokozódott az amerikai Határidős Árutőzsde Felügyelet (CFTC) adatai szerint. A sárga nemesfém lendülete a CNBC heti felmérése szerint a héten is folytatódhat.

Az előző évben látott közel 30 százalékos zuhanást követően, az arany idén már mintegy 10 százalékot drágult. A sárga nemesfém unciája közel 1330 dollárnál jár a hétfő reggeli kereskedésben.A sárga nemesfémmel kapcsolatban éledező bizalmat az előző héten az áldozatokkal járó ukrán zavargások is fokozták: a CFTC által a múlt héten publikált statisztika szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés