Előfizetői tartalom

Gyenge készletadatok miatt húzták le a kukoricát és a búzát

Portfolio
Némileg javult a hangulat tegnap az árupiacokon, ám a dollár gyengülése ellenére is mínuszban zárt a piacok teljesítményét tükröző Dow Jones UBS index. Enyhe felpattanást mutatott az olaj, és komolyabb szárnyalást produkált a kakaó, a tegnap megjelent készletadatok után a kukorica és a búza viszont jelentősen esett. Az arany és az ezüst az újabb jegybanki pénznyomtatás reményében tudott drágulni tegnap.

Az elmúlt hetekben leginkább megviselt nyersanyagpiacokon kisebb felhúzást tapasztalhattunk tegnap, amit támogatott a dollár gyengülése is (a dollárindex 0,32 százalékot esett). Az európai, azon belül is jelenleg a spanyolországi feszültségek azonban továbbra is bizonytalanságban tartották a befektetőket, a hétvégi görög választások előtt pedig nem is valószínű nagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés