Előfizetői tartalom

Nagyot emelkedett a búza ára

Portfolio
A tegnapi kereskedésben is esett a Dow Jones UBS árupiaci index, mely több mint 1 százalékkal került lejjebb, miután szerdán az Egyesült Államokban két várakozásoktól elmaradó makroadatot tettek közzé. A statisztikák negatív hatását még a dollár gyengülése sem tudta ellensúlyozni. A nyersanyagok közül csupán a mezőgazdasági termények között találkozhatunk emelkedő árakkal, a legnagyobb emelkedést a búza könyvelhette el.

Tegnap sem tudott fordulni a Dow Jones UBS árupiaci index, melynek értéke a szerdai kereskedésben 1,17 százalékkal került lejjebb, miután a befektetők az amerikai gazdasági növekedés lassulása miatt aggódtak. Szerda délután ugyanis két makroadatot is publikáltak az Egyesült Államokban, melyek egyaránt elmaradták az elemzői várakozásoktól. Az ADP jelentése szerint márciusban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés