Előfizetői tartalom

Folytatódik az erősödés a tengerentúlon - Zuhant az MTelekom

Portfolio
A vezető nyugat-európai indexek eltérően kezdték a szerdai kereskedést. A német börze rövid időre a tegnapi zárószintje alá esett, ezt követően viszont új lendületet vett az erősödés a vártnál kedvezőbb német ipari termelési adatnak köszönhetően. Az amerikai indexek a nyitást követően a keddi zárószintjeik közelében ingadoztak, ezt követően viszont folytatódott a tegnapi az erősödés. Az európai börzéken tapasztalható erősödések ellenére a magyar index a keddi zárószintje alatt fejezte be a kereskedést. Ez elsősorban az MTelekom gyenge teljesítményének volt köszönhető, melynek részvényei közel 5 százalékot zuhantak. A cég ma hajnalban tette közzé negyedéves gyorsjelentését, melyben emelkedő árbevételről, de csökkenő profitról számolt be.

2013. május 08. 17:29 Megosztás Esett a hazai tőzsde - Történelmi mélypontján zárt az MTelekom A hazai index a keddi zárószintje alatt fejezte be a szerdai kereskedést annak ellenére, hogy az európai börzék tovább erősödtek az amerikai nyitást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés