Előfizetői tartalom

Az eladók kerekedtek felül a nap végére a tőzsdén

Portfolio
A magyar részvénypiacot utolérte a világon uralkodó pesszimista befektetői hangulat, és a kereskedést 1%-ot meghaladó mínuszban zárta. A nap közben két tengerentúli adat látott napvilágot, melyek azonban érdemi változást nem tudtak vinni a kereskedés irányába, továbbá fokozott várakozások közepette az uniós csúcs is a mai nap vette kezdetét.

A tengerentúlon délután publikálták az újonnan regisztrált munkanélküli segélykérelmek számát, mely 386 000-re csökkent a várt 385 000 helyett. Szintén USA-ból érkező adat az évesített negyedéves GDP, mely megfelelt az előzetes elemzői várakozásoknak.Kapcsolódó cikkünk2012.06.28USA: csökkent a segélykérők száma, nem változott a GDP adatA befektetők azonban a ma kezdetét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés