Előfizetői tartalom

Az MTel számára csak a zárás után jött a feketeleves

Portfolio
Igen volatilis kereskedés jellemezte a délutánt: az amerikai piacok nyitásához közeledve megjelentek az eladók, majd a záráshoz közeledve megint a vevők vették a kezükbe az irányítást. A bizonytalanság hátterében részben az amerikai adatok állhatnak: három statisztika is érkezett a délután, melyek vegyesre sikerültek. A BUX bár a nap második felében széles sávban ingadozott végül emelkedéssel zárt. A hazai befektetők számára a nap talán legfontosabb híre csak piaczárás után érkezett, mely szerint az MTel várhatóan nem fizet majd osztalékot.

2013. december 04. 17:35 Megosztás Mi lesz holnap az MTellel? Meglehetősen hektikus kereskedés jellemezte a délutánt a nyugat-európai piacokon: az amerikai piacok nyitásához közeledve elgyengültek az indexek: a DAX és a CAC 40 értéke is közel 1,5 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés