Előfizetői tartalom

Az OTP és a MOL nem tudott szépíteni - A Richter hajrázott

Portfolio
A hazai blue chipek többsége gyengén indította a hétfői kereskedést, egyedül a Magyar Telekomnak sikerült a pozitív tartományban kezdenie. Mindezek fényében az irányadó hazai index is mérsékelt csökkenéssel vágott neki a napnak. A kora délutáni órákban már úgy tűnt sikerül megállítani az esést, de a záráshoz közeledve több társaságot is a mélybe rántottak. A MOL így zárásra jelentős mínuszt halmozott fel, és végül a magát egész nap szilárdan tartó MTelekom is a negatív tartományba került. A Richter azonban kiállta próbát, és egész napos gyenge teljesítménye után végül pluszban zárt. Az OTP-nek végül csak egy kis korrekcióra futotta, így jelentős mínusszal hagyhatta el a parkettet.

2013. március 11. 17:25 Megosztás Nem sikerült az esést megfordítani - Az OTP-t lenyomták A medve uralta a mai napot az európai piacokon, a BUX zárásakor az európai indexek többsége negatív tartományban tartózkodik. A negatív hangulat átterjedt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés