Előfizetői tartalom

Zuhantak a piacok - Az OTP is leszakadt

Portfolio
Az európai piacok is emelkedéssel indítottak ma reggel, azonban hamar vége szakadt a jókedvnek, és az irányadó benchmarkok eladói nyomás alá kerültek, mely során a tegnapi záróértékeik alá süllyedtek. A hangulatromlásban szerepet játszhatott, hogy a befektetők továbbra is a ciprusi helyzet miatt aggódnak. A ciprusi jegybankelnök jelzése szerint még az eddig jelzettnél is jóval nagyobb veszteségekkel lesznek kénytelenek szembe nézni egyes ciprusi nagybetétesek. A legnagyobb esést a görög tőzsde szenvedte el, amely a Ciprussal ápolt szoros kapcsolat miatt nagy eladói nyomás alá került. A pesti börze a reggeli optimizmust hátrahagyva jelentős esést szenvedett el, amiért leginkább az OTP zuhanása tehető felelőssé.

2013. március 27. 17:18 Megosztás Nagy eséssel zárt az OTP - A BUX a középmezőnyben végzett Nyitás után az amerikai piacok is lefelé vették az irányt, ami a kedvezőtlen európai hangulaton túl azzal is magyarázható, hogy a lakáspiac állapotának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés