Előfizetői tartalom

Széttépték a magyar piacot

Portfolio
Több kedvező hír is érkezett kedden az orosz-ukrán konfliktussal kapcsolatban: Putyin elnök ugyanis utasítást adott ma hajnalban, hogy az orosz katonai egységek térjenek vissza eredeti állomáshelyükre a múlt héten elrendelt hadgyakorlatokról. Majd a déli órákban arról beszélt, hogy most nincs szükség katonai erő alkalmazására. Mindezek együttes hatására az európai és amerikai tőzsdék szárnyalnak, az orosz tőzsde több mint 6 százalékot erősödött. A magyar börze is remekelt, az OTP árfolyama több mint 6 százalékos pluszban zárt.

2014. március 04. 17:35 Megosztás Szárnyalt az OTP, remekelt a MOL A BUX értéke 3,7 százalékot erősödött a hétfői záróértékéhez képest annak köszönhetően, hogy egymást érték a pozitív hírek az orosz-ukrán konfliktussal kapcsolatban. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés