Előfizetői tartalom

Erősödéssel kezdhetnek az európai börzék

Portfolio
Az elmúlt napokban jelentős esés bontakozott ki a nemzetközi piacokon. Az amerikai vezető benchmarkok negatív tartományban fejezték be a tegnapi kereskedést, az ázsiai piacokon is az eladók kerültek fölényben. A japán börzék még ebben a környezetben is jó teljesítményt nyújtottak, ennek köszönhetően erősödni tudtak a nap végére. A határidős indexek jelenlegi állása szerint kezdenek megnyugodni a piacok, a nyitást követő időszakban korrekció kezdődhet Európában. A nap további részének alakulása nagyban függ a délelőtt folyamán publikálásra kerülő makroadatok fogadtatásától.

Szépíthet Amerika Az amerikai piacok tegnap jelentős mínuszban fejezték be a kereskedést. A vezető tengerentúli benchmarkok azonban ma reggel már a pozitív tartományban tartózkodnak, az S&P 500, a Dow Jones és a Nasdaq is erősödést vetít előre.A világ legnagyobb kiskereskedelmi lánca, a Wal-Mart közzétette menedzsment várakozásait a következő negyedévre, amiben profitjának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés