Előfizetői tartalom

Felülteljesíteni ma sem fogunk

Portfolio
Ma reggel érdemi emelkedést láthattunk Ázsiában és az európai határidős indexek is emelkedést vetítenek előre, így hazai parkett is felfelé veheti az irányt, de a tegnap látott alulteljesítés ma is fennmaradhat véli Varjú Péter az Erste üzletkötője. A lemaradás egészen addig jellemző lehet a BUX mozgására, amíg nem került pont a IMF és a magyar kormány tárgyalásának végére.

Kevésnek tűnik békülékeny hangnem az IMF-fel, így a BUX ma is lemaradó lehet egy esetlegesen kibontakozó nagyobb európai emelkedésben. A makrokörnyezet által érintet OTP addig nem képes nagyobb lendültet venni míg drágul a finanszírozás, és az önkormányzatok is próbálkoznak az általuk felvett hiteleken való tehermegosztáson. A MOL-lal kapcsolatban kiemelte a bróker, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés