Előfizetői tartalom

Az OTP miatt fájhatott a befektetők feje

Portfolio
Kedvező hangulatban telt a délelőtti kereskedés a nyugat-európai piacokon, amiben két kedvező makrogazdasági adat is szerepet játszott. Az európai indexek lendülete az amerikai indexekre azonban nem volt hatással, miután mindhárom tengerentúli tőzsdemutató a hétfői záróértéke alá esett a kezdő gongot követően. Bár a BUX a MOL közel 2 százalékos ralijának köszönhetően jól kezdte a mai kereskedést, hamar megtört a lendülete, és a tegnapi záróértéke alá csúszott vissza.

2013. augusztus 13. 17:08 Megosztás A régiós mezőny végén zárt a BUX A délutáni budapesti kereskedés során a BUX szűk sávban ingadozott, zárásra végül 0,3 százalékkal került lejjebb 5,3 milliárd forintos forgalom mellett. Ezzel a hazai index...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés