Előfizetői tartalom

Három hónapja nem esett ekkorát az S&P

Portfolio
Amerikában a keddi kereskedés enyhe optimizmussal indult, mivel több kedvező makroadat is napvilágot látott. Az optimizmus azonban gyorsan tovaszállt, a kereskedés második felére pedig esés bontakozott ki a parketten. A hangulatot az egyik amerikai jegybankelnök nyilatkozata rontotta el, aki azt mondta, hogy nincs sok értelme az új eszközvásárlási programnak. A Nasdaq 1,4 százalékot esett, a Dow 0,8 százalékot, míg az S&P 500 1 százalékot csökkent. Az utóbbi index ezzel a teljesítménnyel az előző három hónap legnagyobb esését könyvelhette el.

2012. szeptember 26. 08:03 Megosztás A technológiai szektor nagyobb esést könyvelhetett el A keddi kereskedést a vezető indexek mind eséssel zárták, a Nasaq 1,4 százalékkal értékelődött le, az S&P 500 1,1 százalékkal, míg a Dow 0,8 százalékkal....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés