Előfizetői tartalom

Holnap felpöröghetnek az események

Portfolio
A nyugat-európai piacok unalmas napot tudhatnak maguk mögött, a magyar zárásig. A hétfői kereskedés indítását követően csak a görög GDP-adat érdemel említést, mely jobb lett az elemzők várakozásainál. A görög adatot követően holnap az eurózóna GDP-statisztikája is érkezik, melyre érdemes lehet figyelni. A magyar börze a keddi makroadatokat megelőző kivárásban minimális mértékben csökkent.

Piacmozgató hírek nélkül zajlott a hétfői kereskedés, mely során egyetlen említést érdemlő európai makroadat jelent meg. A görög GDP-adat szerint az ország gazdasága a várt 7 százalék körüli hanyatlás helyett 6,2 százalékkal esett az idei második negyedévben, ami így kisebb, mint az első negyedévben mért 6,5 százalékos csökkenés.Kapcsolódó cikkünk2012.08.13Nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés