Előfizetői tartalom

Estére elgyengült a hazai tőzsde - Az OTP állta a sarat

Portfolio
A vezető nyugat-európai benchmarkok az amerikai és ázsiai piacok csökkenése ellenére egységesen emelkedni kezdtek a nyitást követően, a jókedv azonban elillanni látszott. A ciprusi pénzügyminiszter bejelentésének hatására viszont ismét a vevők kerültek fölénybe a nyugat-európai piacokon. Az amerikai indexek is erősödéssel kezdték a mai kereskedést annak ellenére, hogy eltérő makroadatok kerültek publikálásra a kereskedés első szakaszában. A magyar tőzsde hiába teljesített jól az amerikai nyitásig, és őrizte az első helyét a régiós indexek között. A hazai index folyamatosan csökkent a kereskedés második szakaszában, és végül csak 0,8 százalékos pluszban fejezte be a kereskedést. A gyengülés elsősorban annak volt köszönhető, hogy a magyar blue chipek közül egyedül az OTP tudta megőrizni a délelőtt megszerzett előnyét.

2013. március 26. 17:35 Megosztás A zárásra az eladók kerültek fölénybe a magyar börzén A hazai börze a kereskedés első szakaszában a régiós indexek között a legjobb teljesítményt nyújtotta. A nap második felében viszont folyamatosan veszített...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés