Előfizetői tartalom

Vágott a rátán a jegybank, tétlenkedve nézte a piac (2.)

Portfolio
Alig modult a vezető hazai index azt követően, hogy a jegybank tovább folytatta az irányadó rátájának mérséklését. Nyugat-Európában szintén nem sokat változott az összkép és még mindig az eladók kezében van az irányítás. A befektetők a délután hátralevő részében az amerikai makroadatokra illetve gyorsjelentésekre figyelhetnek.

14:36 Az újabb jegybanki kamatvágást követően nem volt tapasztalható számottevő árfolyamreakció a hazai börzén. A BUX mintegy 0,3 százalékos csökkenést mutat, melyért az OTP - MOL páros mérsékelt csökkenése a felelős. A Richter szintén a lejtőn tartózkodik, míg az egyetlen blue chip, mely eddig emelkedni tudott a Magyar Telekom, közel 0,3 százalékkal került feljebb.12:53...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés