Előfizetői tartalom

Ma rengeteg mindenre kell figyelniük a tengerentúli befektetőknek

Portfolio
A vezető amerikai határidős indexek minimális pluszban tartózkodtak a fél háromkor érkező tengerentúli makroadatok előtt, és azok közzétételét követően sem váltottak irányt. Az adatok vegyesre sikerültek: míg a heti friss munkanélküli segélykérelmek és az építési engedélyek száma várakozásoknál kedvezőbb lett, addig a megkezdett építkezések száma csalódást okozott.

Júliusban a megkezdett építkezések száma a várakozásokkal ellentétben nem nőtt, hanem 1,1 százalékkal csökkent az Egyesült Államokban, míg az építési engedélyből többet adtak ki, mint amennyit az elemzők vártak. Szintén pozitívan értékelendő, hogy az újonnan regisztrált munkanélküli segélykérelmek száma a várt 6 ezres emelkedés helyett 366 ezerre csökkent. A konszenzus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés