Előfizetői tartalom

Megütötték az OTP-t a befektetők

Portfolio
Történelmi csúcsára erősödött az S&P 500 azt követően, hogy áprilisban 0,8 százalékkal bővült a tartós cikkek rendelésállománya az Egyesült Államokban és húszból tizenkilenc nagyvárosban emelkedtek a lakásárak. Az irányadó nyugat-európai indexek is erősödnek. A magyar tőzsde viszont a tegnapi záróértéke alatt tartózkodik az MNB lépését követően. A legnagyobb elmozdulás a MOL piacán volt tapasztalható, az árfolyam több mint 3,5 százalékot esett, annak hatására, hogy a vállalat papírjai már osztalékszelvény nélkül forogtak. A nap vesztese a nagypapírok között mégis az OTP volt.

2014. május 27. 17:37 Megosztás Folytatódott a profitrealizálás A magyar részvényindex kedden is alulteljesítő volt a nyugati társaihoz képest, a BUX értéke 0,3 százalékot esett, ennek hátterében profitrealizálások állhattak azt követően, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés