Előfizetői tartalom

Nagy napja volt az OTP-nek, zsákolták a Richtert

Portfolio
Ideiglenes megoldás körvonalazódik az amerikai adósságplafon emelésével kapcsolatban, ráadásul a várakozásoknak megfelelően a laza monetáris politikát támogató Janet Yellent jelölte Obama a Fed következő elnökének. A híreket örömmel fogadják a befektetők, így az európai és az amerikai indexek több napja nem látott mértékben emelkednek. A hazai börze a kedvező nemzetközi hangulatban szintén jól teljesített, miután az MTel kivételével az összes blue chip igen jól szerepelt.

2013. október 10. 17:37 Megosztás Igen jó napja volt a részvénypiacoknak Szinte gondolkodás nélkül vásárolták a részvényeket a befektetők, miután az amerikai adósságplafon megemeléséről egy ideiglenes megállapodás születhet a hírek szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés