Előfizetői tartalom

Nem kímélték a régiós bankokat

Portfolio
Negatív a hangulat a nemzetközi piacokon azt követően, hogy több európai vállalat is csalódást keltő várakozást fogalmazott meg a működésének eredményességével kapcsolatban és meglepően gyengén teljesített a német külkereskedelem májusban. A magyar tőzsde is rosszul teljesített, a BUX értéke több mint 1 százalékot esett, ami elsősorban a Richter és a MOL számlájára volt írható. Az OTP is gyengén szerepelt annak hatására, hogy a befektetők erőteljes eladói nyomás alá helyezték a régiós bankszektor vállalatait a KBC bejelentését követően.

2014. július 08. 17:35 Megosztás A bankszektor volt a nagy vesztes Kedden a magyar tőzsde rosszul teljesített, a BUX értéke több mint 1,1 százalékot esett. Ez elsősorban a Richter és a MOL számlájára volt írható, a gyógyszergyártó árfolyama 1,4...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés