Előfizetői tartalom

Pénteken lefele csúsznak a piacok a Távol-Keleten

Portfolio
A csütörtöki kereskedést követően pénteken már szomorúbb képet festenek a távol-keleti piacok, ugyanis a vezető indexek többsége a negatív tartományban tartózkodik. Az esésben a japán TOPIX jár az élen közel 2 százalékos gyengüléssel. A gyenge amerikai makroadatokat követően az ázsiai befektetőket az sem tudta meggyőzni, hogy a német kormány elfogadta a spanyol bankmentő csomagot.

A tegnapi kiemelkedő teljesítményt követően ma lefele korrigálnak a vezető távol-keleti indexek. A pénteki esésben a csütörtöki gyenge amerikai makroadatok is szerepet játszhatnak. A német kormány elfogadta a spanyol bankmentő csomagot, mely azonban nem tudott hatással lenni a kereskedés irányára. Mindeközben a kínai kormány figyelmeztette a helyi önkormányzatokat, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés