Előfizetői tartalom

Pesszimisták a piacok, tovább ütik a DAX-ot

Portfolio
A tegnap délutáni izgalmak után egyelőre ma is nyugtalanok a fejlett nyugat-európai piacok, főként a pletykák ösztüzébe került német parkett. Ennek megfelelően a magyar parkett is bizonytalan, jelenleg csupán 0,1%-os csökkenést mutat. A piaci szereplők a leginkább a Fed elnökének, Ben Bernanke-nak a 16 órakor kezdődő beszédét várják, mely előtt a 14:30-as felülvizsgált második negyedéves amerikai GDP adat is szolgálhat már izgalmakkal.

10:22 A tegnap délutáni, főként a németekről szóló pletykák eredőjeként hatalmas eladói nyomás bontakozott ki a DAX vezetésével. Ez a negatív hangulat kitart a mai kereskedésben is a német parkett vezetése mellett.Kapcsolódó cikkünk2011.08.25Pletykadömping a piacon - Hőgutát kaptak a befektetők?Az irányadó nyugat-európai indexek közül a német DAX 2,1, a francia CAC-40...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés