Előfizetői tartalom

Veszik a részvényeket, mint a cukrot

Portfolio
Még egy lapáttal rátett a magyar piac a kora délelőtti teljesítményére, ugyanis a BUX 1,2 százalékos pluszban tartózkodik a déli órákban. Az emelkedésben a MOL viszi a hátán a piacot, de a Mtelekom kivételével az összes blue chipnek jó napja van. A befektetőket a délelőtti spanyol kötvényaukción emelkedő hozamok sem tudták meggátolni a további részvényvásárlásokban.

A déli órákhoz közeledve került sor az európai adósságválság egyik súlyosan érintett országának, Spanyolországnak kötvényaukciójára. A gyengülő érdeklődés miatt a hozamok emelkedése volt megfigyelhető, ami akár további aggodalmakra adhatna okot az ország finanszírozási problémáit tekintve, de egyelőre a piacok erre nem sok figyelmet fordítanak. Az emelkedést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés