Előfizetői tartalom

Visszaadta a tegnapi erősödés jelentős részét a magyar tőzsde

Portfolio
A vezető nyugat-európai indexek a tegnapi záróértékeik alatt tartózkodnak, ami arra utal, hogy a befektetők most már óvatosabbak az új vételi pozíciók nyitásával, lévén hogy továbbra is nagy a bizonytalanság azzal kapcsolatban, hogy a Fed mit kommunikál majd szerdán az eszközvásárlási programjával kapcsolatban. Az amerikai befektetők is kivárnak, az irányadó indexek alig mozdultak a kereskedés első szakaszában. Míg a magyar piacot az eladók uralták kedden, a hazai blue chipek közül az OTP-MOL páros teljesített a leggyengébben.

2013. december 17. 17:30 Megosztás Megbillent az OTP és a MOL A magyar részvényindex a nyugat-európai társaihoz hasonlóan gyengén teljesített kedden, a BUX értéke közel 0,9 százalékot esett a tegnapi záróértékéhez képest, amihez 10,5 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés