Előfizetői tartalom

Magukkal rántottak mindenkit a spanyolok

Portfolio
Bár Európa több országában is banki szünnap van a tőzsdék ennek ellenére nyitva vannak, így nagyobb volatilitás ma nem várható a piacokon. A görögökkel kapcsolatos aggodalmak enyhülésének hatására és a múlt héten jelentős esésen átmenő piacok közel 1%-os pluszban indították a kereskedést, a délelőtt során viszont a spanyol bankokkal kapcsolatos aggodalmak miatt a pluszok jelentős része elolvadt, a madridi index már 2%-osbmínuszban jár.Fontosabb részletek A görögökkel kapcsolatos aggodalmak enyhültek a hétvégén napvilágot látott közvélemény-kutatási adatok hatására, mely az Új Demokrata párt előnyét mutatja a szélsőbaloldali Syriza előtt. A spanyol kötvényhozamok 6,5%ra emelkedtek a Bankia 19 milliárd eurós mentőcsomagjának hírére.

2012. május 28. 17:36 Megosztás Zárásra enyhült az eladói nyomás A vezető nyugati indexek ugyan lendületesen kezdték a hét első kereskedési napját, de a nap második felére elolvadó pluszok végül a negatív tartományba húzták a főbb indexeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés