Előfizetői tartalom

Véresen komoly reorganizáció a Picknél - értékesítés előtt a Herz és a Szegedi Paprika

Portfolio
Tegnap rendkívüli közgyűlést tartott a Pick Szeged Rt., amelyen a megjelent részvényesek a társaság által kibocsátott szavazásra jogosító részvények 67.7%-át képviselték. A legfőbb döntéshozó szerv a szavazatok 99.99%-os többségével meghozott határozatában felhatalmazta a Pick Szeged Rt. igazgatóságát arra, hogy kezdje meg és folytassa le a tárgyalásokat a társaságokat finanszírozó bankokkal egy 24 hónapos kibontakozási és reorganizációs terv - 90 napon belüli - elkészítése, valamint ennek finanszírozási háttere megteremtése érdekében.

Ennek keretében az igazgatóság: - tekintse át a társaság tevékenységi köreit, és a vágási, illetve értékesítési célú darabolási tevékenységet szüntesse meg; - szűkítse a termékportfóliót, és a gazdaságtalan mennyiségben, illetve veszteségesen gyártott termékeket szűrje ki; - racionalizálja a telephelyeket és a termelő tevékenységet koncentrálja; ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés