Előfizetői tartalom

Figyelem! - Máris megjelent a hatalmas energiahatékonysági pályázat

Portfolio
A minap derült ki, hogy forrásátcsoportosítások nyomán 35 milliárd forintos keretösszeggel jön majd ki egy mezőgazdasági termelőknek, illetve egyéb kkv-knak szóló uniós energiahatékonysági pályázat, ma pedig már meg is jelent a felhívás. Pályázni majd csak február 18-tól tudnak az érdeklődők, de figyelni kell, mert ezt az Államkincstár felé kell benyújtani elektronikusan. Közben ezzel párhuzamosan szintén megjelent egy 4 milliárd forintos uniós pályázat borszőlőültetvény telepítésre, amely február 15-én nyílik meg.

Amint múlt héten beszámoltunk róla: a Miniszterelnökség forrásátcsoportosítások miatt energiahatékonyság-növelési célú uniós pályázatot hirdet még a hónap során a Vidékfejlesztési Operatív Programban, ami ma már meg is történt. A hivatalos uniós pályázati oldalon megjelent közlemény szerint "Mezőgazdasági- és feldolgozó üzemek energiahatékonyságának javítása"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés