Előfizetői tartalom

Meghosszabbították az eddigi legnagyobb EU-pályázatot

Portfolio
Ma délben járt volna le az eddigi legnagyobb, 120 milliárd forintos keretösszegű uniós pályázat beadási határideje, de mivel nincs még kitöltve a keret, így egy ma reggeli hivatalos pályázati közlemény szerint 3 hónappal május végéig meghosszabbították a határidőt. Ezt úgy oldotta meg az Irányító Hatóság, hogy egy újabb értékelési szakaszt illesztett be a felhívásba, amely ma déltől május 31-én délig tart. A vidékfejlesztési pályázatoknál is egy fontos könnyítés lépett hatályba mától.

Még nem fogyott el a keret, ezért hosszabbítottakEgy rövid közlemény jelent meg ma reggel a hivatalos uniós pályázati oldalon, amely arról tájékoztatott, hogy módosult a "Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében" című (GINOP-2.1.2-8.1.4-16 kódszámú) felhívás. A módosítás azt takarja, hogy a pályázat keretében a támogatási kérelmek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés